NM_logo_sort_stor

Weblikeholdsavtalen


Nytt og relevant innhold ukentlig, månedlig – eller så ofte du ønsker

Nettsider og nyhetsbrev med relevant og oppdatert innhold gir bedre Google-ranking og mer besøk – noe som gir flere leads. Samtidig er det krevende å sette av tilstrekkelige ressurser over tid, og resultatet er innhold som virker mer eller mindre utdatert – både på potensielle kunder og på Google.

Med Weblikeholdsavtalen sørger vi for at nettsidene dine jevnlig blir oppdatert med et avtalt antall nye artikler i form av tekst, grafikk og bilder eller video. Oppdateringsfrekvensen bestemmer du selv.

Slik jobber vi
Først setter vi opp en plan der vi blir enige om oppdateringsfrekvens, omfang på stoffet og hvilke form det skal ha. Vi tar ansvar for å levere det som skal til for å gjøre stoffet engasjerende og interessant:


Intervjuer og artikler


Infografikk og illustrasjoner


Fotoopptak


Video

I god tid før avtalt publiseringsdato tar vi kontakt med ansvarlig hos deg for å diskutere mulige temaer. Sammen finner vi frem til hvor det har skjedd noe av interesse siden sist, enten det er internt i virksomheten, hos en av kundene, eller i bransjen. Deretter gjør vi avtaler om evt. intervjuer og foto- eller videoopptak, produserer og leverer stoffet til gjennomgang og godkjenning.

Velg det ambisjonsnivået som passer deg
Om du ønsker oppdateringer med jevne mellomrom eller basert på innfallsmetoden er selvsagt opp til deg. Mange foretrekker mindre oppdateringer med hyppig frekvens, og da lønner det seg å gå inn på en fast avtale. Denne koster fra kr. 2.000 per måned.

 


Noen referansekunder:
Hos Newmarketing har vi lang erfaring med innholdsproduksjon for digitale medier, og vi bidrar til at en rekke oppdragsgivere får bedre og mer levende nettsider:
EVRY
Vi skriver brandstories som publiseres både på EVRYs egne nettsider – og som betalt innhold på ulike bransjeweber.

BNS
For Nordens største containerselskap produserer vi hver måned nye kundecase og artikler som publiseres på nett og print.

AVANTOR
Vi har opprettet en redaksjonsgruppe som hver måned setter seg ned for å finne relevant innhold om Avantors eiendomsprosjekter – primært i Nydalen. Newmarketing har ansvaret for å produsere artikler.

WATERGUARD
Dette er Nordens ledende leverandør av løsninger for lekkasjesikring til bolig og næringsbygg. Vi produserer månedlig nye artikler til nett og nyhetsbrev.

Vil du snakke om det?
Kontakt oss på mail eller telefon, så kan vi fortelle deg litt mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Ring oss på 23 08 52 20, eller send en mail til terje@newmarketing.no

 

Til forsiden