Kom til poenget

Powerpoint-presentasjoner er en av de mest brukte merkevarebærerne i enhver virksomhet. Nettopp derfor ønsker stadig fler å heve nivået på form og innhold. Da blir verdiforslaget tydeligere – og innsalget enklere.

Fleksible maler
For å sikre at en ny og frisk presentasjon holder seg slike, er det viktig å legge inn malsider som tåler ulike typer innhold fra ulike brukere uten å «falle fra hverandre». Robuste og fleksible maler med godt utvalg av relevante illustrasjoner er som regel det som skal til.

Bevisste brukere
De som skal bruke presentasjonene har som oftest behov for å legge inn eget innhold, og da er det viktig at de vet hvordan det bør gjøres. En rask innføring i bruk av malsider er en stor fordel.

Vi har hjulpet Evry, TDC, Multiconsult, Avantor og mange andre.
Prosjektene er basert på grundige prosesser der nøkkelpersoner fra salg og marked er involvert. Ved å utfordre disse på begrepsbruk og forståelse av eget produkt eller tjeneste, blir som oftest verdiforslaget tydeligere formulert og enklere å forstå. Både for nye kunder og han eller hun som skal selge det. Samtidig blir design og bildebruk hevet opp på et nivå som skaper ny entusiasme.

Vil du snakke om det?
Kontakt oss på mail eller telefon, så kan vi fortelle deg litt mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Ring oss på 23 08 52 20, eller send en mail til terje@newmarketing.no

Til forsiden